VIRKSOMHEDEN ER LUKKET !

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

miitu sports
CVR-nr. 39 05 36 75
Gunnarsvej 7
8660 Skanderborg
Danmark
Etableret: 2017
Mail: info@miitusports.com


Bestilling hos miitu sports

Hos miitu sports kan du bestille varer ved at sende en mail til info@miitusports.com.
Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.


Levering

Varer på lager sendes senest 3 arbejdsdage efter modtagelse af ordren. Leveringstid for varer på lager: 3-5 dage.

Der leveres kun i Danmark med følgende leverandør: GLS. Leveringstiden med denne leverandør er normalt 1-2 dage.

Leveringsomkostninger er fra DKK 55.
miitu sports betaler for leveringsomkostninger ved ordrer over DKK 2.000 for levering med GLS til PakkeShop.


Betaling

miitu sports modtager betaling med bankoverførsel.

Alle beløb er i DKK og er inklusive moms.


Fortrydelsesret

Fortrydelsesretten gælder i 14 dage fra køberens modtagelse af varen. Køberen betaler for returneringen. På retursedlen findes detaljerede oplysninger.

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos miitu sports.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give miitu sports meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at maile til retur@miitusports.com. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Hvis du vil fortryde købet, skal du returnere varen i væsentlig samme stand, så refunderer vi det beløb, du har betalt for varen, inklusive leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder).


Returnering

Hvis du fortryder købet, skal varerne returneres til:

miitu sports
Gunnarsvej 7
8880 Skanderborg
Danmark

Du skal selv betale for returnering af varen.

Returnering skal gøres uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Ved returnering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor altid postkvittering samt evt. track and trace-nummer. Du skal selv betale for udgifterne forbundet med returneringen, når du fortryder købet.


Reklamation

I tilfælde af fejl på varen skal du inden for rimelig tid efter at have opdaget en sådan fejl skriftligt eller mundtligt informere miitu sports om fejlen. miitu sports vil derefter give dig oplysninger om, hvordan du skal forholde dig. Reglerne vedrørende reklamation er fastsat i købeloven.

Du har 2 års reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos miitu sports og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

miitu sports en dataansvarlig og har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til miitusports.com videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos miitu sports har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til miitu sports via e-mail info@miitusports.com.


Cookies

På miitusports.com anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.


Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på miitusports.com hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades, m.v. Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere miitusports.com.

Persondatapolitik hos miitu sports

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos miitu sports. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser. Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.


Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

miitu sports indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside
  • Bestiller og gennemfører et køb af vores produkter
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback


Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på miitusports.com er Miitu Sports, Gunnarsvej 7, 8660 Skanderborg, CVR nr. 39053675.


Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare.


Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma Pakkelabels, GLS og PostNord med henblik på levering af dine indkøb samt til vores økonomisystem e-conomic.

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem Visma e-conomic A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret i Visma e-conomics datacentre.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.


Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata
  • Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@miitusports.com